Hvor er genåbnet lukket fane?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er genåbnet lukket fane?
Hvor er genåbnet lukket fane?

Video: Hvor er genåbnet lukket fane?

Video: Hvor er genåbnet lukket fane?
Video: Rustik stege. Lavede en lækker middag i naturen, kylling opskrift 2024, Marts
Anonim

Chrome holder den senest lukkede fane kun et klik væk. Højreklik på en tom plads på fanelinjen øverst i vinduet, og vælg "Genåbn lukket fane." Du kan også bruge en tastaturgenvej til at opnå dette: CTRL + Shift + T på en pc eller Command + Shift + T på en Mac.

Hvor er genåbn lukket fane i Chrome?

Hvor er muligheden "Genåbn lukket fane" i Chrome? For at genåbne en lukket fane i Chrome efter opdatering, højreklik på et tomt felt i fanelinjen og vælg "Genåbn lukket fane." Hvis du for nylig har lukket et vindue i stedet for en fane, vil du se muligheden "Genåbn lukket vindue" her i stedet.

Hvor er genåbn lukket fane blevet af?

Højreklik på din Chrome-bjælke > Genåbn lukket fane. Brug Ctrl+Shift+T-genvejen.

Hvordan genåbner jeg en lukket fane?

Alternativt kan du trykke “Ctrl” og “H” for at gå dertil med det samme. Til venstre på siden "Historie" er en menu, der indeholder muligheden for at "Ryd browserdata." Klik her for at slette din browserhistorik og derved fjerne webstederne fra din nyligt lukkede faneliste.

Hvorfor blev chrome af med Genåbn lukket fane?

I en nylig stabil opdatering af Google Chrome besluttede Google at flytte denne vigtige funktionalitet. Det plejede at være, at du kunne højreklikke hvor som helst i faneruden øverst i Chrome-browseren - selv på en aktuelt åben fane - og du kunne vælge at "Genåbne lukket fane ".

Anbefalede: