Betyder små bogstaver noget i e-mail?

Indholdsfortegnelse:

Betyder små bogstaver noget i e-mail?
Betyder små bogstaver noget i e-mail?

Video: Betyder små bogstaver noget i e-mail?

Video: Betyder små bogstaver noget i e-mail?
Video: КЕМПИНГ ПОД ДОЖДЕМ - ПАЛАТКА В ПАЛАТКЕ 2024, Marts
Anonim

I modsætning til adgangskoder er mail-adresser ikke skelne mellem store og små bogstaver. Uanset om du tilføjer store bogstaver eller ej, vil din e-mail-server læse det på samme måde, så længe tallene og bogstaverne matcher din officielle e-mailadresse.

Betyder små bogstaver noget i Gmail?

Gmail-adresser skelner ikke mellem store og små bogstaver, hvilket betyder, at e-mail-tjenesten ikke skelner mellem versioner af adressen med eller uden store bogstaver, så længe stavemåden er den samme. På samme måde vil Gmail-adresser stadig fungere, hvis du tilføjer prikker i brugernavnsdelen af adressen.

Er det dårligt at skrive med små bogstaver?

Indtastning af små bogstaver familiarity. Den siger: "Vi kender hinanden og behøver ikke at være fancy." Små bogstaver kan læses som ærlige, uredigerede og nærme sig noget som en strøm af bevidsthed - mere som faktisk tale.

Hvorfor bør du ikke bruge store bogstaver i en e-mail?

Brug ikke ALLE store bogstaver til at understrege eller fremhæve dit budskab. Dette anses for at være uhøfligt og kan tolkes som at råbe til nogen i form af e-mail-etikette.

Er e-mails store og små bogstaver?

E-mail-adresser skelner ikke mellem store og små bogstaver. Det betyder, at selvom du har registreret din e-mailadresse med store bogstaver eller skiftende bogstaver, vil de stadig blive betragtet, så længe tegnene matcher.

Anbefalede: