Hvem læber bruges til kylie-kosmetik?

Indholdsfortegnelse:

Hvem læber bruges til kylie-kosmetik?
Hvem læber bruges til kylie-kosmetik?

Video: Hvem læber bruges til kylie-kosmetik?

Video: Hvem læber bruges til kylie-kosmetik?
Video: Lærke - Vi skal ikke være kærester 2024, Marts
Anonim

I november 2019 ramte @kyliecosmetics på Instagram 22,4 millioner følgere. Mens Jenner, eller medlemmer af hendes familie, ofte tjener som ansigtet for Kylie Cosmetics, tilhører parret læber, der reklamerer for selve Lip Kits, til skønheds- og livsstilsbloggeren Ashley Rosales.

Hvem er læbemodellen for Kylie Cosmetics?

Ashley Rosales er Kylie Jenners toplæbemodel | Revelist.

Hvem pakker Kylie Cosmetics?

Men i virkeligheden er Kylie Cosmetics lavet i USA - en anden grund til, at virksomheden ikke har mange overhead. Som Forbes rapporterer, er hele serien fremstillet og pakket af Seed Beauty i Oxnard, Californien. Virksomheden fremstiller også Kim Kardashians makeup-linje og det populære mærke Colourpop.

Hvilken producent bruger Kylie Cosmetics?

I juni 2020 rapporterede Forbes, at Seed Beauty, virksomheden, der fremstiller produkter til både KKW Beauty og Kylie Cosmetics, havde anlagt en retssag i Californien mod Coty Inc., majoritetsejeren af Kylie Cosmetics og en 20 % minoritetsejer af KKW Beauty.

Hvem ejer Kylie Cosmetics nu?

I stedet installerede Coty sin chef for luksusmærker til at drive Kylie Cosmetics. Da det fortsatte med at opbygge den nyerhvervede enhed, hævede Coty også sin indsats på Kardashian-Jenner-klanen. I juni sagde Coty, at det ville betale 200 millioner dollars for omkring 20 % af makeup-mærket ejet af fru

Anbefalede: