Hvor opdagede videnskabsmænd et nyt organ?

Indholdsfortegnelse:

Hvor opdagede videnskabsmænd et nyt organ?
Hvor opdagede videnskabsmænd et nyt organ?

Video: Hvor opdagede videnskabsmænd et nyt organ?

Video: Hvor opdagede videnskabsmænd et nyt organ?
Video: Scientists Discover a New Organ in the Human Body | TIME 2024, Marts
Anonim

Et hemmeligt sæt spytkirtler har gemt sig bag næsen. Forskere har opdaget et nyt organ: et sæt spytkirtler, der sidder dybt i den øvre del af halsen.

Hvem opdagede det nye orgel?

Et hold læger i Holland har muligvis opdaget et nyt par spytkirtler placeret i menneskers hoveder, ifølge en undersøgelse, der for nylig er offentliggjort i tidsskriftet Radiotherapy and Oncology- en udvikling, der ville markere den første opdagelse af et nyt menneskeligt organ i næsten tre århundreder, rapporterer Katherine Wu for …

Fundede forskerne et nyt organ i halsen?

Det nye sæt spytkirtler smører den øvre hals bag næsen og munden. De kaldte dem de tubariale spytkirtler på grund af deres placering over et stykke brusk kaldet torus tubarius. …

Hvad er navnet på et nyt organ fundet i menneskekroppen?

En gruppe hollandske forskere mener, at de har opdaget et helt nyt organ i menneskekroppen. Det er et umuligt lille sæt kirtler, kaldet “tubarial glands”, som sidder i kraniet, hvor næse og hals mødes.

Hvad blev det første organ opdaget?

Hjertet er det første organ, der dannes under udviklingen af kroppen. Når et embryo kun består af meget få celler, kan hver celle få de næringsstoffer, den har brug for, direkte fra omgivelserne.

Anbefalede: