Hvad er bor gullet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er bor gullet?
Hvad er bor gullet?

Video: Hvad er bor gullet?

Video: Hvad er bor gullet?
Video: LYSDRAGTER | TEZTER 2024, Marts
Anonim

Bor Gullet var en lilla-hudet Mairan med evnen til at læse tanker. Så Gerrera brugte det til at torturere Bodhi Rook på Jedha for at finde ud af sandheden bag hans påstand om at være i kontakt med Galen Erso.

Hvad var det gigantiske væsen i Solo?

The summa-verminoth optrådte første gang i Star Wars Anthology-filmen Solo: A Star Wars Story fra 2018. Summa-verminoth, som blev kaldt "Space-o-pus" af filmens hold, var ikke oprindeligt i manuskriptet, men var en sen tilføjelse godkendt af instruktøren Ron Howard.

Hvad så Gerrera trække vejret?

tilsyneladende har han geonosian-insekticid(hvor det end staves) i sine lunger, så han har brug for vejrtrækningsassistance.

Hvad bliver du så Gerrera?

Hvis du fortsætter med at kæmpe, hvad bliver du så? Saw Gerrera: Du kan holde ud at se det kejserlige flag regere over galaksen? Jyn Erso: Det er ikke noget problem, hvis man ikke ser op. Saw Gerrera: Jyn.

Hvordan så Gerrera blive skadet?

Han lod et oprørsskib sammen med et par af sine mænd på et angreb på et kejserligt anlæg/forpost. Det gik grueligt g alt, og Saws skib styrtede ned fra en TIE-jager-dogfight, hvilket tvang ham til at amputere sine ben for at overleve. Ilden fra skibet kan have svitset hans lunger delvist og tvunget ham til at stole på en respirator.

Anbefalede: