Hvad er en bekræftelse af aboriginalitet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en bekræftelse af aboriginalitet?
Hvad er en bekræftelse af aboriginalitet?

Video: Hvad er en bekræftelse af aboriginalitet?

Video: Hvad er en bekræftelse af aboriginalitet?
Video: The Origins of Religion: Finding our Oldest Beliefs 2024, Marts
Anonim

Bekræftelsesformularen for aboriginalitet er et certifikat, der bekræfter, at du er kendt af dit samfund som en aboriginal person. Din aboriginalbekræftelsesformular kan blive bedt om, når du ansøger om indfødte specifikke tjenester eller programmer.

Hvordan kan en person bevise eller bekræfte sin aboriginalitet?

Måske har du kopi af fødsels- eller vielsesattester af dine forældre eller bedsteforældre, eller et certifikat, der sporer din familie til en bestemt aboriginalstation eller reserve. Du har muligvis mundtlige historiehistorier, der linker til et område eller en person eller endda et fotografi.

Skal jeg bevise, at jeg er aboriginal?

Din aboriginal- eller Torres Strait Islander-arv er noget, der er personligt for dig. Du behøver ikke et bekræftelsesbrev for at identificere dig som en indfødt australier.

Hvor meget procentdel aboriginal skal du gøre krav på?

One Nation NSW har foreslået at afskaffe selvidentifikation og indføre et "nyt system", der er afhængig af DNA-herkomsttest med et resultat, der kræver en konstatering på mindst 25 procent " Indigenous" før First Nations identifikation accepteres.

Hvad er forskellen mellem Koori og Aboriginal?

Koori er et udtryk, der betegner en aboriginal person i det sydlige New South Wales eller Victoria. 'Koori' er ikke et synonym for 'Aboriginal'. Der er mange andre aboriginalgrupper i Australien (såsom Murri, Noongar, Yolngu), som oprindelige australiere kan identificere sig med.

Anbefalede: