Vil mørkebrunt dække rødt hår?

Indholdsfortegnelse:

Vil mørkebrunt dække rødt hår?
Vil mørkebrunt dække rødt hår?

Video: Vil mørkebrunt dække rødt hår?

Video: Vil mørkebrunt dække rødt hår?
Video: Derfor drukner danske unge, når de falder i havnen (EKSPERIMENT) 2024, Marts
Anonim

Fra rød til brunette Hvis du ønsker at farve dit naturlige eller farvede røde hår brunt, bør du altid vælge en brunette tone, som er mindst et niveau mørkere end din nuværende farve. … Men gå efter en mørkebrun, og du kan dække den røde.

Hvilken farve udelukker rød hårfarve?

På farvehjulet er green og rød modsat hinanden. Derfor er grøn (dvs. den modsatte farve) effektiv til at ophæve røde toner. Selvom grøn ikke er den eneste farve, du kan bruge til at ophæve disse irriterende røde toner, er det den første farve, som folk rækker efter i situationer som denne.

Vil mørkebrunt dække bordeauxrødt hår?

Farv nu dit hår en ny farve. Bourgogne er en dyb, mørk farve, så lyse farvestoffer er ude. Prøv en kastanje eller lysebrun, dette vil hjælpe med at tone den mørkerøde ned. … Brug et brunt farvestof til at gøre bordeaux lysere til en svagere rødlig nuance med noter af brunt.

Hvordan dækker du røde toner i brunt hår?

Brug af en grøn/blå toning shampoo er den bedste måde at neutralisere røde toner i dit hår ved at afsætte farve for at korrigere tonen. Disse toningshampooer virker ved at målrette de røde undertoner, mens de renser håret på samme tid. Dit hår vil se mere afbalanceret ud, og du vil beholde den farve, dit hjerte ønsker.

Ophæver askebrun rødt?

Hvis du ikke engang vil have et strejf af rødt tilbage i dit brune hår, skal du bare tilføje lidt aske til din nye farve. … Hvis du dog blander 1/4 medium askebrun i nuancen, du vil neutralisere enhver rød tone, som ellers ville have vist sig igennem, men der vil ikke være tilsat nok askebrun til at lave dit hår ser den farve ud.

Anbefalede: