Hvorfor kan jeg ikke fange en kæmpe trevally?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kan jeg ikke fange en kæmpe trevally?
Hvorfor kan jeg ikke fange en kæmpe trevally?

Video: Hvorfor kan jeg ikke fange en kæmpe trevally?

Video: Hvorfor kan jeg ikke fange en kæmpe trevally?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Marts
Anonim

Du kan ikke fange dem i floder, damme eller ved at fiske fra stranden; du skal bruge molen Giant Trevallies er meget sjældne, og det faktum, at kun én fisk plejer at hænge rundt på molen ad gangen, betyder, at det er bedst at spamme fiskeagn i vandet indtil den rigtige skyggestørrelse vises (se nedenfor).

Hvordan fanger man en gigantisk trevally i Animal Crossing?

Tricket til at nappe Giant Trevally er at lave fiskeagn ved hjælp af de sprøjtende Manila-muslinger, du graver op på stranden med din skovl for at få den sjældne fisk til at gyde. Hver musling kan laves om til en enkelt portion fiskeagn, som du kan drysse i ethvert vandområde, så skyggen af en fisk kommer frem.

Er kæmpe trevally Rare Animal Crossing?

Giant Trevally er en af de sjældnere fisk i Animal Crossing: New Horizons. Du kan fange Giant Trevally i en periode på seks måneder, og i modsætning til Golden Trouts kan de kun findes på et bestemt sted - molen.

Hvordan målretter du mod kæmpe trevally?

Giant trevally vil tage levende eller døde hele fisk og filet lokkemad samt blød plast og troldede minnows, men langt den mest spændende og sportslige måde at målrette dem på er på store overflade lokker som poppers og stickbaits.

Hvordan bliver du stor trevally?

Noget af det bedste gigantiske trevally-fiskeri udføres ved hjælp af poppers og en 'rip and sit' langsom hentning, der vil skabe et stort plask og derefter tillade bagsiden af popperen at synke et øjeblik, før du fortsætter. Andre teknikker omfatter elritselokker, leadhead-jigs og levende agn-rigs.

Anbefalede: