Hvad gør dig til en plutonianer?

Indholdsfortegnelse:

Hvad gør dig til en plutonianer?
Hvad gør dig til en plutonianer?

Video: Hvad gør dig til en plutonianer?

Video: Hvad gør dig til en plutonianer?
Video: Global Cancer Risk From Unregulated Polycyclic Aromatic Hydrocarbons 2024, Marts
Anonim

Mørk og kraftfuld, plutonsk energi har magten til at afbryde Det er en energi, der opererer på et dybt niveau, hvilket giver Plutonianere en naturlig intensitet til deres persona, som får stærke reaktioner fra mennesker. "De er beslutsomme og modstandsdygtige med et skarpt sind," siger Lettman.

Hvordan ved du, om du er plutonianer?

Score: 0-10 ville blive betragtet som lav, mens 15-30 indikerer en moderat stærk indflydelse. 30-60, stærk, scorer så højt som 70, meget stærk - du er bestemt en plutonianer!

Hvad er en uransk person?

Uranian er et historisk udtryk for homoseksuelle mænd. Ordet blev også brugt som et adjektiv i forbindelse med mandlig homoseksualitet eller inter-mandlig tiltrækning uanset seksuel orientering.

Hvad er et Pluto-forhold?

Pluto ønsker at trænge ind og transformere, og når du har Pluto-kontakter i et forhold, kan dette føre til intense passionerede tider. Du bliver aldrig den samme igen! Personen fik dig til at opføre dig på måder, du aldrig troede var muligt, fra følelsesmæssige reaktioner, seksuelle tiltrækninger og bare ud over det sædvanlige anderledes!

Hvad er Pluto-personlighed?

Pluto er den fjerneste planet astrologs brug. Det er forbundet med oplevelser, der er dybe, mørke og personlige Hvis du har et sol-/Pluto-aspekt, kræver du sandhed og ærlighed og kan ikke modstå overfladisk letsindighed. Måske foretrækker du at komme til sagens kerne og springe over sociale hygge.

Anbefalede: