Er binturongs relateret til røde pandaer?

Indholdsfortegnelse:

Er binturongs relateret til røde pandaer?
Er binturongs relateret til røde pandaer?

Video: Er binturongs relateret til røde pandaer?

Video: Er binturongs relateret til røde pandaer?
Video: Самая стратегически важная страна будущего: Джибути 2024, Marts
Anonim

Binturongs er også kendt som asiatiske bjørnekatte og malaysiske civetkatte. Bearcat er også et andet navn for den røde panda.

Hvilke dyr er nært beslægtede med røde pandaer?

Molekylære fylogenetiske undersøgelser viser, at røde pandaer er en ældgammel art i ordenen Carnivora (overfamilien Musteloidea) og sandsynligvis er tættest beslægtet med gruppen, der omfatter skunke, vaskebjørne og væsler.

Hvad er den nærmeste i forhold til en binturong?

Binturongens nærmeste slægtninge er palmecivets – en gruppe på tre små, nataktive asiatiske pattedyr. Binturong er det eneste medlem af sin slægt med 9 underarter, der i øjeblikket er anerkendt.

Hvad er en binturong relateret til?

1. Selvom binturong også er kendt som bjørnekatten, er den ikke nært beslægtet med bjørne eller katte. Binturong tilhører Viverridae-familien, en gammel gruppe af små til mellemstore pattedyr, der kun findes i den gamle verden (østlig halvkugle)..

Er en rød panda en bjørnekat?

Der er dog to virkelige dyr, der kan betragtes som bjørnekatte: den røde panda og binturong. … Binturongen er på den anden side hverken en bjørn eller en kat. En del af familien Viverridae, er det relateret til civets og gener. Den er hjemmehørende i Syd- og Sydøstasien og er større end den røde panda.

Anbefalede: