Hvornår blev etienne brule født?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev etienne brule født?
Hvornår blev etienne brule født?

Video: Hvornår blev etienne brule født?

Video: Hvornår blev etienne brule født?
Video: МОЯ ПРИЕМНАЯ семья ХЕЙТЕРОВ! Два брата хейтер и ведущий игры в кальмара! 2024, Marts
Anonim

Étienne Brûlé var den første europæiske opdagelsesrejsende, der rejste ud over St. Lawrence-floden til det, der nu er kendt som Canada. Han tilbragte meget af sit tidlige voksne liv blandt Huronerne og mestrede deres sprog og lærte deres kultur.

Hvornår blev Etienne Brule født og døde?

Étienne Brûlé, ( født ca. 1592, Champigny-sur-Marne, Fr. -død juni 1633, New France [Canada]), franskfødt canadisk opdagelsesrejsende, der emigrerede i 1608 og var den første registrerede europæer i det, der nu er provinsen Ontario.

Har Etienne Brule en familie?

Men hans forældres identitet er blevet fastslået: de var Spire Bruslé og Marguerite Guérin, og de blev gift i 1574. Parret havde tre børn før Étienne: Pierre i 1574, Antoinette i 1577 og Roch i 1581. … I 1626 eller 1627 giftede han sig med Alizon Coiffier.

Hvordan mødte Etienne Brule Samuel de Champlain?

Brûlés vej til ruiner

Akademikere har konkluderet, at Otouacha og Toanché er en og samme landsby, så Champlain landede sandsynligvis på en Awenda-strand. Han mødte ' sin dreng' Brûlé, som derefter meldte sig frivilligt til at rejse med 12 Wendat for at prøve at lokke deres Susquehannah-allierede til at deltage i kampen.

Er Etienne Brule en forræder?

Uanset årsagen blev Étienne Brûlé faktisk myrdet af Huronerne. Samuel de Champlain forsikrede dem dog om, at han ikke ville søge gengældelse for sin 'forlovedes' død, da han nu betragtede 'min dreng' som en forræder Brûlés indflydelse på Canadas historie er ubestridelig.

Anbefalede: