Hvad er danglers på engelsk?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er danglers på engelsk?
Hvad er danglers på engelsk?

Video: Hvad er danglers på engelsk?

Video: Hvad er danglers på engelsk?
Video: 5 Great Viking Deaths (And What They Tell Us About the Viking Mindset) 2024, Marts
Anonim

En dangler er ethvert modificerende ord eller udtryk, der ikke er tæt nok på den ting, den ændrer. … Specifikt er det en participiel sætning, bygget på participiet “springer” Disse sætninger ændrer navneord, føjer detaljer til en bestemt person, sted eller ting, ligesom adjektiver gør.

Hvad er danglers?

Dangler er et litterært udtryk, der betyder en plotlinje, der metaforisk overlades til at "dingle" eller "hænge" En dangler, eller dinglende plotline, er et plot-apparat i fiktion, hvor en plotlinjen er glemt, udfaset og til sidst droppet, så en opløsning opnås aldrig.

Hvorfor bruger folk danglere?

I en nøddeskal er en dangler en lille sætning - ikke en hel sætning - der bruges i starten af en sætning for at beskrive noget, men at noget ikke er subjekt, der udfører sætningens hovedhandling.

Hvad er en dangler på en kvinde?

4 dangler 1. En klitoris over gennemsnittet i længden. 2. En kvinde, der har en lang klitoris.

Hvad er dinglende modifikator med eksempler?

En dinglende modifikator er et ord eller en sætning, der ændrer et ord, der ikke er tydeligt angivet i sætningen En modifikator beskriver, præciserer eller giver flere detaljer om et koncept. Efter at have afsluttet opgaven tændte Jill for tv'et. "Har afsluttet" angiver en handling, men nævner ikke den, der udfører handlingen.

Anbefalede: