Vil dustin colquitt gå på pension?

Indholdsfortegnelse:

Vil dustin colquitt gå på pension?
Vil dustin colquitt gå på pension?

Video: Vil dustin colquitt gå på pension?

Video: Vil dustin colquitt gå på pension?
Video: XY scatter chart in Excel. Custom labels for the points 2024, Marts
Anonim

I april 2020 skiltes Kansas City Chiefs og mangeårige spiller Dustin Colquitt veje, efter at Colquitt havde tilbragt 15 år i organisationen. Nu er Colquitt tilbage i Kansas City og vil have en chance for at tjene en anden ring med Chiefs.

Går Dustin Colquitt på pension?

Det er dog officielt enden for Colquitt i Kansas City, da Chiefs har frigivet spilleren efter 15 sæsoner med holdet, rapporterede NFL Networks Tom Pelissero. Colquitt sendte en afskedsbesked til Instagram tidligt tirsdag morgen, og holdet bekræftede senere flytningen.

Hvorfor slap Chiefs af med Dustin Colquitt?

Colquitt sagde, at fra hans perspektiv kom holdets beslutning om at frigive ham til, at Chiefs havde en mulighed for at underskrive Florida-spilleren Tommy Townsend, der - ligesom Colquitt selv - kunne være på holdet i meget lang tid.… De bygger et mesterskabsmonster her i Kansas City.

Hvem er den bedst bet alte spiller?

Hekker er i øjeblikket den bedst bet alte spiller i NFL med et lønloft på $4,9 millioner ifølge Over The Cap.

Hvem sparker Dustin Colquitt til?

The Chiefs frigav Colquitt efter 2019 NFL-sæsonen efter 15 års tjenst som startspiller i Kansas City. Colquitt har siden hoppet lidt rundt i håbet om at forlænge sin spillerkarriere og tilbragt tid med Pittsburgh Steelers, Tampa Bay Buccaneers og senest Jacksonville Jaguars.

Anbefalede: