Er embryolisse fri for grusomhed?

Indholdsfortegnelse:

Er embryolisse fri for grusomhed?
Er embryolisse fri for grusomhed?

Video: Er embryolisse fri for grusomhed?

Video: Er embryolisse fri for grusomhed?
Video: Stikkerlikvidering under Anden Verdenskrig 2024, Marts
Anonim

Embryolisse er cruelty-free Embryolisse har bekræftet, at den virkelig er grusomhedsfri. De tester ikke færdige produkter eller ingredienser på dyr, og det gør deres leverandører eller tredjeparter heller ikke. De sælger heller ikke deres produkter, hvor dyreforsøg er påkrævet ved lov.

Er Embryolisse Lait Creme Concentre vegansk?

Godt for huden og din samvittighed

Desuden er de også grusomhedsfrie og 100 % veganske/vegetariske, og deres produkter indeholder ikke gluten. Vi er så glade for at have Embryolisse og Naturally Serious på vores side denne sommer!

Sælger Embryolisse i Kina?

Embryolisse Lait-Cream Concentre

Denne creme tager det godt i sit skridt. Opdatering 2020-08-25: Som en læser hjælpsomt bemærkede, er denne virksomhed muligvis ikke grusomhedsfri, da det viser distributionssteder i Kina inklusive Kinas fastland. Cruelty-free Kitty-webstedet (opdateret juli 2020) angiver, at virksomheden er grusomhedsfri.

Er Embryolisse godt mod acne?

Embryolisse Lait Crème Concentré

Denne blide fugtighedscreme, der er drevet af essentielle fedtsyrer, er en redningsmand til akneudsat hud. Når du arbejder på at genoprette balancen og genoprette fugten øjeblikkeligt, kan du nyde en blød og smidig teint.

Er CeraVe grusomhedsfrit?

Er CeraVe-produkter testet på dyr? Nej, CeraVe-produkter er ikke testet på dyr.

Anbefalede: