Sælger Blockhouse Bay-nedtælling alkohol?

Indholdsfortegnelse:

Sælger Blockhouse Bay-nedtælling alkohol?
Sælger Blockhouse Bay-nedtælling alkohol?

Video: Sælger Blockhouse Bay-nedtælling alkohol?

Video: Sælger Blockhouse Bay-nedtælling alkohol?
Video: PADDINGTON - Paddington Meets The Brown Family - Film Clip 2024, Marts
Anonim

Nej, de kan ikke, kun fra den østlige del af Kumeū til Avondale og Blockhouse Bay. Trusts har tilladelse til at ansøge kommunen om en licens til at drive en flaskebutik eller en bar. Men jeg har set andre flaskebutikker i området? … Butikker med salgssteder er også tilladt, såsom Soljans Estate Winery i Kumeū.

Kan jeg købe alkohol ved Countdown?

I henhold til Sale and Supply of Alcohol Act 2012 (loven), er General Distributors Limited (licenshaveren) autoriseret til at sælge eller levere alkohol på eller fra lokalerne beliggende ved 120 Valley Road Mount Eden Auckland, og kendt som Countdown Mt Eden, til enhver person til forbrug uden for lokalerne og for at levere …

Hvorfor sælger de ikke alkohol i West Auckland?

Som tingene ser ud, de fællesskabsejede Portage and Waitakere Licensing Trusts (almindeligvis kendt som "The Trusts") har en lås på bar- og flaskesalg i de fleste af West Auckland - altså ingen øl eller vin i supermarkeder eller uafhængige spirituskæder, og få pubber, der ikke kontrolleres af The Trusts.

Hvorfor sælger supermarkeder ikke alkohol?

Efter afslutningen af forbuddet i 1933 fik stater lov til selv at regulere alkoholsalget Men det resulterede i en lang række love fra stat til stat. Men mange stater i USA sælger spiritus i dagligvarebutikker. Men hvert amt i staten kan have sine egne love, der regulerer salg af spiritus.

Hvor meget koster soju i NZ?

Soju Spiritus & Beer | Pris fra $7,99 | Vinkasse.

Anbefalede: