Virker sonisk tandbørste?

Indholdsfortegnelse:

Virker sonisk tandbørste?
Virker sonisk tandbørste?

Video: Virker sonisk tandbørste?

Video: Virker sonisk tandbørste?
Video: Emil bruger 250 kr. på husleje om måneden 2024, Marts
Anonim

Undersøgelser har endda vist, at soniske tandbørster stadig giver overlegen plakfjernelse, selv når de holdes op til 4 mm væk fra tandens overflade! Det er klart, at brugere bør børste i fuld kontakt med deres tænder, men dette er et vidnesbyrd om, hvor effektivt folk kan rense deres tænder med denne teknologi.

Er soniske tandbørster bedre?

Mens både de soniske og elektriske tandbørster fungerer godt sammenlignet med den manuelle tandbørste, er soniske tandbørster unægtelig mere effektiv til at rense dine tænder Elektriske tandbørster har typisk børster, der enten skrubber frem og tilbage eller roter i en mekaniseret bevægelse.

Beskadiger soniske tandbørster tænderne?

Brug af en elektrisk tandbørste beskadiger ikke dine tænder - men misbrug af en kan føre til tandskader, følsomhed og tandkødsnedgang.

Fjerner sonisk tandbørste plak?

Sonicare Tandbørstes soniske teknologi er patenteret, hvilket adskiller dem fra andre "soniske" elektriske tandbørster. Den fjerner op til 4 gange mere plak end en manuel tandbørste! Der er 31.000 penselstrøg i minuttet. … Når du bruger en Sonicare konsekvent, forbedrer det dit tandkøds sundhed, hvilket reducerer inflammation.

Er Zenyum sonisk tandbørste god?

Jeg kan personligt godt lide denne smarte tandbørste, fordi den har en 2-minutters indbygget timer, der fortæller mig, hvornår jeg skal starte og stoppe med at børste mine tænder. Kort sagt giver det dig den bedste rengøring på under to minutter Ikke nok med det, Zenyum Sonic har også 3 brugerdefinerede indstillinger for en dybere rengøring, og den er i stand til at fjerne 21 % mere plak.

Anbefalede: