Har neuromancer inspireret matrixen?

Indholdsfortegnelse:

Har neuromancer inspireret matrixen?
Har neuromancer inspireret matrixen?

Video: Har neuromancer inspireret matrixen?

Video: Har neuromancer inspireret matrixen?
Video: Tom Crean on NCAA Coaching Career, How to Be a Great Recruiter, Marrying Into the Harbaugh Family 2024, Marts
Anonim

De af jer, der ikke har læst "Neuromancer," er næsten helt sikkert bekendt med noget, bogen inspirerede til. For eksempel: Romanen var stærkt påvirket Wachowski-søskendenes storslåede film "The Matrix" fra 1999 helt ned til filmens titel. … "The Matrix" er ofte placeret i cyberpunk-genren fiktion.

Hvad inspirerede The Matrix?

Ganske enkelt lånte Wachowskis betydelige plotelementer og billeder fra en bog (Neuromancer), en anime (Ghost in the Shell) og en film: Dark City Disse tre egenskaber har så stor en indflydelse på The Matrix, at de virkelig ikke kunne adskilles.

Hvad var Neuromancer inspireret af?

Du sagde engang, at Neuromancer var delvist inspireret af franske tegneserier, du læste. Gibson: Den var inspireret af, at jeg bladrede i den engelsksprogede udgave af Heavy Metal i hjørnebutikken og norm alt ikke købte den. Men det var udseendet af det.

Hvilken anime inspirerede The Matrix?

Instruktørerne Lana og Lilly Wachowski er ikke blege for at indrømme den store indflydelse Mamoru Oshii-animeen, Ghost in the Shell, havde på The Matrix. De to gik direkte til producer Joel Silver og forklarede konceptet, og til deres overraskelse var Silver helt nede med det.

Hvor kom ideen til The Matrix fra?

Ideen til filmen var oprindeligt udtænkt som en tegneserie. Kunstnere tegnede også en tegneserie. Warner Bros. Før ideen til "The Matrix" blev en stor actionfilm, startede som en liste med ideer til en tegneserie.

Anbefalede: