Hvad bruges cachepots til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad bruges cachepots til?
Hvad bruges cachepots til?

Video: Hvad bruges cachepots til?

Video: Hvad bruges cachepots til?
Video: Ускорьте Windows 10 2024, Marts
Anonim

En cachepot er en dekorativ plantekasse, som du kan sætte din potteplante inde i uden at skulle plante planten helt om.

Hvad putter du i en cachepot?

Hydrangeas, roser og pæoner er simpelthen smukke i en cachepot. Denne cachepot i gitterstil har en vandtæt aftagelig foring, så du kan fylde den med friske stilke. Bunny William's Rectangular Metal Cachepot er ideel til at arrangere blomster på grund af dens aftagelige trådramme.

Hvad gør du med en cachepot?

Hvad er en cachepot? Cachepots (norm alt udtales som 'cash-pohs') er generelt dekorative potter til indendørs planter, lavet af forskellige materialer såsom glas, metal eller keramik. Disse dekorative potter til stueplanter supplerer typisk planten, da de fleste mangler et drænhul.

Hvad er cachepotter til planter?

Cachepotter er dekorative beholdere til indendørs planter, der ikke har drænhuller. Plant ikke direkte i en cache-potte-plante i en plastikpotte, og sæt derefter potten i den dekorative beholder.

Kan du efterlade en stueplante i den beholder, den kom i?

Den foreslåede løsning:

Opbevar dine stueplanter i deres plastikplantepotter i mindst det første år. Du kan stadig bruge din smukke potte ved at lægge den nye plante i dens originale plastikpotte og snavs i den dekorative potte og dække toppen med spansk mos eller sten for at dække eventuelle huller.

Anbefalede: